Το InfotainmentWise είναι μία οικογένεια γεμάτη ειδήσεις, έρευνα και ποιοτική δημοσιογραφία.

Η δημοσιογραφία βρίσκεται υπό απειλή και το InfotainmentWise πιστεύει στην έρευνα ως μέσο αντικειμενικής και αξιόπιστης δημοσιογραφίας. Στην δημοσιογραφική μας οικογένεια γράφουμε για κοινωνικά ζητήματα, για διεθνείς εξελίξεις, για πολιτικές εξελίξεις και άλλα πολλά μέσα από την σκοπιά της ερευνητικής και αναλυτικής δημοσιογραφίας.

Επίσης, εδώ θα βρείτε τα Podcasts μας, τα social media μας και ελπίζουμε πως μέσα από το ειδησεογραφικό υλικό μας, θα μπορέσουμε να αλλάξουμε λίγο την κατάσταση της δημοσιογραφίας της χώρας μας, αλλά και παγκοσμίως.

Αννάογλου Μαργαρίτης - InfotainmentWise

Ο Αννάογλου Μαργαρίτης είναι ο δημιουργός του InfotainmentWise. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πάθος του είναι η Ερευνητική Δημοσιογραφία. Έχει συμμετάσχει ως Social media manager και δημοσιογράφος σε προσομοιώσεις του ΟΗΕ και είναι μέλος του Διεθνούς Εργαστηρίου Ειρηνευτικής Δημοσιογραφίας ( International Peace Journalism Laboratory). Τέλος, ο Αννάογλου Μαργαρίτης είναι και νέος συγγραφέας, καθώς έχει εκδώσει το πρώτο του βιβλίο με θεματική το προσφυγικό ζήτημα στην Ελλάδα και την επιρροή της ελληνικής τηλεόρασης στην ελληνική κοινή γνώμη, με τίτλο «Από Φίλοι, Γίναμε Εχθροί».

Όνειρο του για το μέλλον είναι πως ο κόσμος θα λαμβάνει την ενημέρωση και ψυχαγωγία που του αξίζει και θα έχει πρόσβαση σε πολλά ποιοτικά ΜΜΕ.